ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016



ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ο.Τ.Α.                   Πάρος 13-9-2016
            ΠΑΡΟΥ  -  ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                             
Mail: seotapa@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. α/α  6/2016 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Πάρου, τροποποιήθηκε το καταστατικό του Συλλόγου μας, το οποίο καταχωρήθηκε στα οικεία βιβλία του Πρωτοδικείου με αύξοντα αριθμό 663-Β/2016, σύμφωνα με το άρθρο 83 Α. Κ., και στο ειδικό με αύξοντα αριθμό 266-Β/2016, σύμφωνα με το Ν. 1264/1982.
                Σας υπενθυμίζουμε ότι το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχε δεσμευτεί ότι, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τροποποίησης του καταστατικού, θα προχωρήσουμε άμεσα σε αρχαιρεσίες.  Κατόπιν των προαναφερομένων, σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ μας σε επόμενη συνεδρίαση θα ορίσει Γενική Συνέλευση όπου θα συζητηθεί και αποφασιστεί η ημερομηνία τέλεσης των αρχαιρεσιών.

                Παρακαλούμε, όσοι από τους συναδέλφους δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές τους προς το Σύλλογο, να το πράξουν άμεσα ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Για το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να απευθύνεστε  στους Ηλία Μαούνη και Ανδρέα Ραγκούση. Σημειώνουμε εδώ ότι ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού μας το ποσό της συνδρομής προς το Σύλλογο έχει διαμορφωθεί στα 3 € μηνιαίως και θα παρακρατείται απευθείας από τη μισθοδοσία. Υπενθυμίζουμε ότι το 1,5 € από τις συνδρομές θα αποταμιεύεται στο ταμείο αλληλεγγύης που θα δημιουργήσουμε. Το ποσό αυτό θα το διαχειρίζεται το ΔΣ ύστερα, πάντα, από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
                Σημειώνουμε επίσης ότι, σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού, μπορεί να γίνει μέλος του Συλλόγου μας ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος με μόνιμη σχέση εργασίας ή με σύμβαση Αορίστου ή Ορισμένου Χρόνου εργάζεται στους Δήμους Πάρου και Αντιπάρου, στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού δικαίου που εποπτεύονται απ’ αυτούς καθώς επίσης και των Δημοτικών επιχειρήσεων αυτών.
                Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού μας, ο Σύλλογος διοικείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο, εάν έχει δύναμη μέχρι 100 μέλη, από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, αν έχει δύναμη από 101 έως 150 μέλη και από 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο, εάν έχει δύναμη από 151 μέλη και πάνω.  
                Παρακαλούμε, λοιπόν, όποιος από τους παραπάνω εργαζόμενους ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και επιθυμεί να γίνει μέλος του Συλλόγου μας να απευθυνθεί στο Γραμματέα μας Ιωάννη Μωραϊτίδη στο τηλ. 22843 60146 ή στον Ηλία Μαούνη 22843 60148 ή στο Γιώργο Ανδρεάδη 22843 60115, για να ενημερωθεί σχετικά και να καταθέσει την αίτηση εγγραφής.


Από το ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.