ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
                  Ο.Τ.Α.
       ΠΑΡΟΥ  ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
          
    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
         

            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



     
   Σας ενημερώνουμε ότι στην συνεδρίαση του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α. στις  10/09/2015 παρουσία των 4 εκ των 5 μελών του Δ.Σ., πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:                                                                                                            
                                                                                                         
    Στο 1ο θέμα: «Ενημέρωση για αγροκήπιο.», είχαμε την αναλυτική  και απαραίτητη ενημέρωση επί του θέματος και αποφασίστηκε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την συγκεκριμένη πρόταση.

  Στο 2ο θέμα:  «Καθορισμός επίσκεψης στην Αντίπαρο», αποφασίστηκε να επισκεφτούμε την Δημοτική αρχή και τους συναδέλφους μας στην Αντίπαρο την Τρίτη 15/09, μετά από συνεννόηση μαζί τους.

     Στο 3ο θέμα: «Καθορισμός συνάντησης με ΔΕΥΑΠ», αποφασίσαμε να καθορίσουμε συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ κατόπιν συνεννόησης του αντιπροέδρου μας Γ. Ανδρεάδη με τον πρόεδρό τους, για την συζήτηση της κοινής μας πορείας σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν.

    Στο 4ο θέμα: «Καθορισμός εθελοντικών ομάδων εργασίας πλαισίωσης του ΔΣ μας», αποφασίσαμε να καθορίζουμε εθελοντικές ομάδες εργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες μας, απευθυνόμενοι, πρωταρχικά και όχι μόνο, στους συναδέλφους που έχουν δηλώσει συμμετοχή ως εθελοντές. Στο πλαίσιο αυτό κρίθηκε αναγκαίο η πρώτη ομάδα που θα δημιουργηθεί να είναι για την αντιμετώπιση της ένταξης των συναδέλφων που το δικαιούνται στα Βαρέα και ανθυγιεινά.

      Στο 5ο θέμα: «Ενημέρωση για την πορεία του καταστατικού», ενημερωθήκαμε ότι καθαρογράφτηκε το καταστατικό συμπεριλαμβανομένων των παρεμβάσεων που έγιναν στη Γενική Συνέλευση και πλέον είναι έτοιμο για έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία.                                                                                                                                                                                                        

                                                                          Από το ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.