Αναζήτηση προσφορών

Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Θέμα: Αναζήτηση προσφορών για rapid test.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, όλοι οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοί μας υποχρεώνονται σε δύο (2) rapid test εβδομαδιαίως προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες τους.

 

Όπως γνωρίζετε το κόστος/rapid test ανέρχεται στο ποσό των 10 €. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε εργαζόμενος προκειμένου να εισέλθει στην εργασία του πρέπει να καταβάλει το ποσό των 80 € μηνιαίως  και αν στην οικογένεια υπάρχουν δύο εργαζόμενοι των 160 € μηνιαίως. 

 

Επειδή το κόστος είναι δυσβάστακτο για τα περιορισμένα βαλάντια των εργαζομένων, σας καλούμε να καταθέσετε στο ΔΣ του Συλλόγου μας εκπτωτικές προσφορές προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το κόστος των rapid test συλλογικά.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά πρέπει να είναι εσώκλειστη σε φάκελο ο οποίος θα φέρει την επωνυμία του Ιατρείου σας και θα πρέπει να έχει πρωτόκολλο κατάθεσης του Συλλόγου μας μέχρι τις 12/11/2021 και ώρα 13:00 προκειμένου να ανοιχτούν με διαφάνεια από το ΔΣ μας.

 

Τις προσφορές σας μπορείτε να τις καταθέτετε στο Γραμματέα του Συλλόγου μας Γιώργο Ανδρεάδη ο οποίος θα βρίσκεται καθημερινά και κατά τις ώρες 09:00 - 13:00 στο γραφείο της Μέριμνας στο Δημαρχείο.

 

Παρακαλούμε στις προσφορές σας να αναγράφονται τα παρακάτω:

  1. Το ποσό της προσφοράς ανά τεστ
  2. Αν μπορείτε να επισκέπτεστε το Δημαρχείο μας δύο φορές τη βδομάδα ώστε να πραγματοποιούνται τα rapid test χωρίς άδεια των εργαζομένων.

 

Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι του Δήμου είναι περίπου 25 άτομα.

 

 

Ο Πρόεδρος

O Γραμματέας

 Γεώργιος  Σαμπαζιώτης

 Γιώργος Ανδρεάδης


 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: