Συνάντηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με αντιπροσωπεία του ΜεΡΑ25

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στο πλαίσιο δράσης και αγωνιστικών κινητοποιήσεων που αποφάσισε και πραγματοποιεί κατά του «Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου», με διάταξη του οποίου η κυβέρνηση εκχωρεί στους ιδιώτες τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των Δήμων, συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με τον εκπρόσωπο του ΜεΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη.

  Τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ενημέρωσαν τον κ. Αρσένη, που είναι και ο εισηγητής του ΜεΡΑ25 στο «Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο», πώς με το άρθρο 179 του  εν λόγω Νομοσχεδίου εκχωρούνται στα ιδιωτικά-επιχειρηματικά συμφέροντα οι υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των Δήμων, κάτι που θα επιφέρει απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οικονομική επιβάρυνση για τους Δημότες μέσω της αύξησης των Δημοτικών Τελών.
  Ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ25 εξέφρασε την συμπαράσταση του στους αγώνες των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατανόησε απόλυτα τους προβληματισμούς τους και δήλωσε ξεκάθαρα πώς το κόμμα του διαφωνεί με το «Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο» που έχει φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση και θα το καταψηφίσει στο σύνολο του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΠΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: