ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2019


                                                                   


  

  Πάρος, 31 Ιανουαρίου 2019

  Α.Π.: 26



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Σας ενημερώνουμε ότι στην συνεδρίαση του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α. στις 25/01/2019 παρουσία 4 εκ των 5 μελών του Δ.Σ. πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

    Στο 1ο Η.Δ. θέμα (6/2019): «Σχετικά με την απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου 507/2018 (ΑΔΑ: 6Ε0ΤΩΞΓ-Φ8Ο) και την εισήγηση σε αυτήν του Προϊσταμένου της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Ραγκούση Ιωάννη», αποφασίστηκε ομόφωνα να απαντηθεί η αναφορά στον Σύλλογό μας, στην εισήγηση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, της απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου 507/2018 (ΑΔΑ: 6Ε0ΤΩΞΓ-Φ8Ο).

    Στο 2ο Η.Δ. θέμα (7/2019): «Αποδοχή η όχι της παραίτησης του κ. Δημόπουλου Παναγιώτη από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας», αποφασίστηκε ομόφωνα η αποδοχή της παραίτησης του κ. Δημόπουλου Παναγιώτη από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και η αποστολή πρόσκλησης στον 1ο αναπληρωματικό από τις αρχαιρεσίες, στον κ. Ανδρεάδη Γεώργιο.

    Στο 3ο Η.Δ. θέμα (8/2019): «Πρόταση απάντησης σε δημοσίευμα τοπικού δημοσιογράφου που αφορούσε απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Ανδρεάδη σχετικά με την δράση του Τμήματός του στην μέτρηση οστικής πυκνότητας», αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να δοθεί απάντηση στον τοπικό δημοσιογράφο.

    Στο 4ο Η.Δ. θέμα (9/2019): «Κατάθεση αγωγών 2ης χρονικής περιόδου για την διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδομάτων Αδειών για μονίμους, ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ μελών μας», αποφασίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την κατάθεση των αγωγών. Να μην συμπεριληφθούν στις αγωγές μέλη τα οποία δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα ή με ρύθμιση προς τακτοποίηση της οφειλής τους. Να μην συμπεριληφθούν άτομα μη μέλη του Συλλόγου. Να ενημερωθούν όλοι ανεξαιρέτως, μέλη και μη, οικονομικά τακτοποιημένοι και μη. Να καθοριστεί άμεσα συνάντηση με τον δικηγόρο τον κ. Μπογιατζή Λεωνίδα και τέλος να ξανασυζητηθεί η συνέχεια του θέματος.


Από το ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: