Υιοθέτηση Αιμοδοσίας

Τρίτη, Μαΐου 08, 2018


Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1991 με την επωνυμία: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ» και στο εξής: «ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ» «ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ». 

Δραστηριοποιείται στη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας, και στη βοήθεια προς κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη αίματος, ως πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

Ο Σύλλογος μας μεριμνεί για την διοργάνωση των αιμοληψιών από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». 

Οι αιμοληψίες γίνονται συγκεκριμένες χρονικές περιόδους ανά έτος (Μάιο και Νοέμβριο), στο Κέντρο Υγείας Πάρου στην Παροικία, στα Δημοτικά Διαμερίσματα, καθώς και στο νησί της Αντιπάρου. 

Η Αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές. Κάθε εθελοντής αιμοδότης έχει δικιά του τράπεζα αίματος και μπορεί να βρει αίμα όποτε χρειαστεί. 

Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί και όλοι μας είναι καλό να συνειδητοποιήσουμε, ότι να δίνουμε αίμα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε. 

Υιοθετήστε την Αιμοδοσία 

Με στόχους : 

ü Την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των συμπολιτών μας. 

ü Τη συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και δράσεις του Συλλόγου μας. 

ü Την προσπάθεια αποφυγής άλλων δραστηριοτήτων κατά τις ημέρες της αιμοληψίας. 


Με βασικό σκοπό την αύξηση των μελών του Συλλόγου μας 


ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΓΑΠΗ 

Για να συνεχιστεί με επιτυχία το έργο του Σύλλογος μας είναι σημαντική η συνεργασία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: