ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α.
ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι στη συνεδρίαση τoυ Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α. στις 5/2/2015 αποφασίστηκε να προηγηθούν της συζήτησης της ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω θέματα:

1ο Ε.Η.Δ. θέμα: Λήψη απόφασης για κατάθεση ποσού στο γηροκομείο στη μνήμη του συναδέλφου Ιωάννη Παπαδόπουλου. 
2ο Ε.Η.Δ. θέμα: Αλλαγή ωραρίου και ημερών λειτουργίας του γραφείου.
3ο Ε.Η.Δ. θέμα: Συζήτηση απόφαση για τη στάση του συλλόγου στο θέμα της υγείας
Στο 1ο Ε.Η.Δ. θέμα «Λήψη απόφασης για κατάθεση ποσού στο γηροκομείο στη μνήμη του συναδέλφου Ιωάννη Παπαδόπουλου Οργάνωση γιορτής της 20/1/2015 του ΣωματείουΟργάνωση γιορτής της 20/1/2015 του ΣωματείουΟργάνωση γιορτής της 20/1/2015 του Σωματείου», αποφασίστηκε ύστερα από συζητήσεις και με άλλους συναδέλφους το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί στη «Στέγη αγάπης».

Στο 2ο Ε.Η.Δ. θέμα «Αλλαγή ωραρίου και ημερών λειτουργίας του γραφείου» αποφασίστηκε, το γραφείο μας, να είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00 με 14:00. 

Στο 3ο Ε.Η.Δ. θέμα «Συζήτηση απόφαση για τη στάση του συλλόγου στο θέμα της υγείας» αποφασίστηκε να συμμετέχουμε σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη δημόσια υγεία στο νησί ενώ στη συζήτηση που αναπτύχθηκε καταλήξαμε ότι οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις μας στο θέμα είναι ορθές. 

Ακολούθησε η συζήτηση των θεμάτων της Η.Δ.

Στο 1ο θέμα «Διεκδίκηση της δεύτερης πενταετίας και δίκη για τα 176 €» αποφασίστηκε να αναζητήσουμε εγγράφως από τον δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση κ. Μάνθο Μανθόπουλο να μας απαντήσει για την πορεία της υπόθεσης.

Στο 2ο θέμα «Διαχείριση και μορφή της σελίδας μας στο f/b» αποφασίστηκε να δημιουργήσουμε ανοιχτή ομάδα επικοινωνίας στην οποία θα μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους όλοι οι εργαζόμενοι. 

Το 3ο θέμα «Σύγκληση Ελεγκτικής Επιτροπής» αναβλήθηκε.

Στο 4ο θέμα «Καθορισμός επίσκεψης στην Αντίπαρο» αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τους εργαζόμενους εκεί στις 18/2/2015 ύστερα από επικοινωνία μαζί τους.

Στο 5ο θέμα «Επανακαθορισμός ημερομηνίας συζήτησης για τροποποίηση του καταστατικού μας» αποφασίστηκε, να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα στις 18/2/2015. 


Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.