ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ ΠΆΡΟΥ ΑΝΤΙΠΆΑΝΤΙΠΆΡΟΥ ​ ​- ​ Ανακοίνωση κάλεσμα

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2022

 .

Τιμούμε τους αγώνες της εργατικής τάξης, τις αιματηρές θυσίες χιλιάδων εργατών στον δρόμο της απελευθέρωσης από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.​ Κρατάμε γερά το νήμα που διαπερνά και συνδέει την Πρωτομαγιά του Σικάγου το 1886, της Θεσσαλονίκης το 1936, της Καισαριανής το 1944 και κάθε Πρωτομαγιά έως σήμερα, μέρα - σύμβολο για το δίκιο της τάξης μας», σημειώνει.
Δεν υπάρχουν σωτήρες για τον εργαζόμενο λαό! Για να απαλλαγούμε από τους άδικους πολέμους, πρέπει να σταθούμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, με τους λαούς που αγωνίζονται ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Για να ανασάνουμε από την ακρίβεια, θα πρέπει να πάρουμε εμείς την υπόθεση στα χέρια μας, διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης, κατάργηση φόρων και χαρατσιών. Για να τραβήξουμε τον δικό μας δρόμο ανάπτυξης που θα έχει ως μοναδικό κίνητρο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών
​ Όλοι μαζί με τις οικογένειές μας στην συγκέντρωση​ τής Πρωτομαγιάς την Κυριακή 1 Μαίου και ώρα 10:30 στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.
​ Καλούμε όλους, εργαζόμενους συνταξιούχους, επαγγελματίες, αγρότες τα σωματεία ,συλλόγους και φορείς για να έχουμε μια δυναμική παρουσία!
Μοναδική ελπίδα οι αγώνες μας. Αυτοί που καθυστέρησαν παρεμπόδισαν, απέτρεψαν αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος μας. Αυτοί που μπορούν και ας μοιάζουν όλα δύσκολα και ακίνητα να φέρουν τα πάνω κάτω, να ανοίξουν τον δρόμο σε μια άλλη ποιο δίκαιη κοινωνία που αξίζει σε μας στα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Πάρος 27/4/2022.
Παρακαλούμε να σταλεί σέ όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους . ευχαριστούμε πολύ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: