ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
                   Ο.Τ.Α.
       ΠΑΡΟΥ  ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
        seotepa@gmail.com

                                                

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



    Σας ενημερώνουμε ότι στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Ο.Τ.Α.Π.Α. στις 14/04/2016 παρουσία και των πέντε (5) μελών του Δ.Σ., πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

    Στο 1ο E.Η.Δ. θέμα: «Αναρτήσεις κειμένων στην ομάδα του Συλλόγου στο facebook "S.E.OTA.P.A."», αποφασίστηκε oι διαχειριστές της ομάδας του Συλλόγου "S.E.OTA.P.A." στο facebook να μην επιτρέπουν πλέον την δημοσίευση κειμένων από μέλη της ομάδας που δεν εμφανίζονται με το πραγματικό τους όνομα ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τα κείμενα, χωρίς τα μέλη αυτά να διαγράφονται από την ομάδα.

    Στο 1ο Η.Δ. θέμα: «Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με μόνο θέμα την έγκριση ή μη της Διακήρυξης για τη δημιουργία Ομάδας Συντονισμού και Αλληλεγγύης μεταξύ των Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Φορέων Εργαζομένων της Πάρου και της Αντιπάρου», αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 20 Απριλίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πάρου στην θέση Αγ. Ραφαήλ Παροικίας, με μόνο θέμα την έγκριση ή μη της Διακήρυξης για τη δημιουργία Ομάδας Συντονισμού και Αλληλεγγύης μεταξύ των Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Φορέων Εργαζομένων της Πάρου και της Αντιπάρου.



                                                         Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο.Τ.Α.Π.Α.