Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου Αντιπάρου αρωγός του κινήματος για ελεύθερες παραλίες

Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2023


Ο Σύλλογός μας στέκεται αρωγός σ’ αυτή την τεράστια κινηματική Δράση που ξεκίνησε από την «Κίνηση Πολιτών Πάρου» για ελεύθερες παραλίες και καλούμε όλους τους εργαζόμενους μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά σ’ αυτή.

Είμαστε αντίθετοι με τους ιδιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι, στο όνομα της αρπαχτής και του εύκολου χρήματος, λυμαίνονται τους κοινόχρηστους χώρους του νησιού και σε συνδυασμό με την ασύδοτη αύξηση των τιμών, στο όνομα της ελεύθερης αγοράς, οδηγούν τους μόνιμους πολίτες της Πάρου στο περιθώριο, κάνοντάς τους να νιώθουν ξένοι στον τόπο τους.

Από την άλλη η κατευθυνόμενη πολυνομία και απάθεια της κεντρικής διοίκησης, η οποία υποστηρίζεται επί του πρακτέου από την περιφερειακή και τοπική διοίκηση, οδηγούν τους πολίτες στο μόνο δρόμο που έχει μείνει. Στη νομική οδό. Κι εκεί τα στομάχια μας πρέπει να είναι σιδερένια, η υπομονή μας ιώβεια και η επιμονή μας συνεχής και πιεστική.

Ο Σύλλογός μας, όπως πάντα, είναι διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά, σύμφωνα με τις δυνατότητές του, όποια νομική προσπάθεια αποφασιστεί στο πλαίσιο της άμεσης δημοκρατίας μέσα στο οποίο λαμβάνονται οι συλλογικές αποφάσεις.

Καλή δύναμη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: